“Opstaan is belangrijker dan slapen” - AIO
472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-472,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

“Opstaan is belangrijker dan slapen”

Een goed matras gaat verder dan 10 minuten proefliggen

Orthopedisch Slaapsysteem

Bij een bed kopen denken wij dat het om het slapen gaat. Onlogisch. Het gaat juist om het opstaan. Vooral het lekker fris, en niet stram of pijnlijk, opstaan. Slapen doen we over het algemeen toch wel. Andere gedachtekronkel is dat de matras allesbepalend is voor het vitaal houden van ons gevoelige bewegingsapparaat. Ook onlogisch. Alsof de Neanderthalers uitgestorven zijn omdat die niet orthopedisch sliepen. Bij het tentje opzetten, zochten wij zelf toch ook het beste stukje bodem uit. Drommels goed wetend dat dat een groot deel van het slaapcomfort uitmaakte.

 Vooral het lekker fris, en niet stram of pijnlijk, opstaan.

Vervolgens gaan we vele jaren ‘wijzer’ naar een beddenspecialist om, een half uur lang, zo’n tien verschillende matrassen en toppers uit te proberen. Na het zesde exemplaar zijn we vergeten hoe de eerste twee ook alweer lagen, maar bij de derde proefronde maken we overtuigd onze keuze. Zes weken later blijkt het opstaan een stuk moeilijker dan voorheen, terwijl uw partner nergens last van heeft. Blijkt ineens dat ervaringen toch verschillen.

Lekker fris uit bed met AiO’s superzachte, antibacteriële topmatras

De ultramoderne slaapsystemen van AiO zijn totaal anders. Onvoorstelbaar ergonomisch, duurzaam en comfortabel. Wetenschappelijk spel met zwaartekracht en hygiëne heeft ongekende positieve invloed op lichaam en geest. Als de AiO matras toch te hard of te zacht blijkt, verandert u dat gewoon. In een handomdraai. Ook als u met een hernia op bed ligt. Of wanneer u lekker wat gewicht bent kwijtgeraakt. Flexibiliteit. Datzelfde geldt voor de ‘gewervelde’ bedbodem van AiO die uiteindelijk 40% van het ligcomfort bepaalt.

Simpeler kan ook. Lekker fris uit bed met AiO’s superzachte, antibacteriële topmatras. “De hemel op aarde”, zei een klant op onze open dag.

Ervaar de wereld thuis eens anders

Vraag ‘n vrijblijvende demonstratie aan!