“Zeker zo’n stoomreiniger?” - AIO
340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-340,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

“Zeker zo’n stoomreiniger?”

Ongeëvenaarde waterkracht van de Ecocleaner II Plus nog steeds moeilijk uit te leggen

Ecocleaner

De Ecocleaner Series van AiO. Dit bijzondere verhaal begint eind vorige eeuw. Visionair en oprichter  van AiO International, Peter Schiefer, heeft absoluut niet in de gaten dat hij, samen met technische  wetenschappers en psychologen een aardverschuiving teweeg gaat brengen op het gebied van gezondheid, hygiëne én comfort. Essentiële voorwaarden in het wonen en leven van de vitale 21ste-eeuwse mens. Duurzame en superlichte reinigingstechniek in de Ecocleaner geeft de levensstijl van  ouderen en tweeverdieners letterlijk meer adem. En werkt vanzelf mee aan een groener milieu.      

Consumenten en fabrikanten van chemische poetsmiddelen zijn verward en verbaasd.

Begin deze eeuw introduceert Schiefers team het eerste Ecocleaner-model. Een totaal nieuwe reinigingsstandaard in Duitsland. Consumenten en ook fabrikanten van chemische poetsmiddelen zijn verward en verbaasd. Hetzelfde gebeurt in de andere landen waar AiO zijn vleugels uitslaat. En ook in Nederland, bij het nieuwste type de Ecocleaner II Plus, merken wij nog volop ongeloof. Zeg maar eens dat u met uitsluitend (!) kraanwater de boel in en om huis brandschoon maakt. “Zeker zo’n stoomreiniger?”, horen we altijd. Leg maar eens uit dat dat appels met peren vergelijken is.

“Ze geloven het pas als ze het met eigen ogen gezien hebben.”

Een mooie vergelijking is te maken met die nuchtere Rijnvisser in het legendarische tv-programma Showroom uit 1981. Kordaat ontkent hij dat er mensen op de maan zijn geweest. Of hij het niet gezien had op televisie? Nee, want die had hij niet, evenmin als radio. “Bovendien”, zo overtuigde hij de interviewer, “gelooft u alles wat ze op televisie laten zien!?” Precies zo vergaat het ons als mensen naar de Ecocleaner vragen. Ze geloven het pas als ze het met eigen ogen gezien hebben. Een wc reinigen én ontsmetten met gewoon water in twee minuten, zonder er met je handen in te hoeven?!

Ervaar de wereld thuis eens anders

Vraag ‘n vrijblijvende demonstratie aan!